top of page

Η Επιχείρηση

HYGIOACTS

                                                                                                                   

Η Hygioacts δημιουργήθηκε το 2016 απο την Υγιεινολόγο Ρουσσάκου Ελπίδα. Μέσα σε 7 χρόνια, η επιχείρηση έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει ολοκληρωμένα Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) και έχει συντάξει Διαγράμματα Ροής σε περισσότερα απο 160 Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος όπως Εστιατόρια, Αρτοποϊεία, Αναψυκτήρια, Καφέ κ.ά.  Επίσης, η επιχείρηση μας πραγματοποιεί Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τις αρχές του ΕΦΕΤ, προσφέρει συμβουλές σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας καθώς και Υγειονομικές εφαρμογές οι οποίες οδηγούν στην καλυτέρευση του τρόπου ζωής και στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Hygioacts

Ρουσσάκου Ελπίδα

 

  • Υγιεινολόγος Τ.Ε., MSc in Health and Safety in Workplaces

  • Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

  • Πιστοποημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ

  • Εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ

  • Καθηγήτρια Ποιοτικής και Ποσοτικής Έρευνας, στο τμήμα Ψυχολογίας του Mediterranean College

 

       Βιογραφικό

                                                                  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ     

Ρουσσάκος Νικόλας

 

  • Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων, MSc in Energy

         

        Βιογραφικό

bottom of page